Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Роботи, ігри та конкурс краси!

19 березня у Хмельницькому обирали "Міні Міс 2019".  Комп’ютерна Академія “ШАГ” мала честь стати почесним партнером цього дитячого конкурсу.

 

Допоки конкурсанти змагались за призові місця, демонстрували свої таланти та вміння, маленькі глядачі розважались разом з нашими роботами Альфою та LEGO.

 

Альфа показав безліч крутих танців та постійно був у центрі уваги.

Тим часом LEGO-робот, якого ми дружньо називаємо "Кусака", наздоганяв та грався з перехожими. Сміху було дуже багато :)

Окрім розваг, маленькі глядачі дізнались багато нового про конструювання та програмування роботів. Один з роботів навіть складав кубик-рубик під захоплені вигуки дітвори.

Гості та конкурсанти весело відпочивали та захоплено обговорювали роботів. Нас засипали запитаннями про Академію та навчання, розпитували про комп’ютери та програми, відео та фото. Родзинкою конкурсу був розіграш призів серед глядачів. Бажаним призом став подарунковий сертифікат від Комп’ютерної Академії “ШАГ”.

У переможців радості від виграшу було без меж.

Чекаємо щасливців у нашій Академії! :)

Діти були дуже веселі та задоволені. Ми раді, що подарували дітям частинку світу сучасних технологій;)

 

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності