Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Наші студенти здобули перші відзнаки - міжнародні сертифікати Cisco!

10 травня студенти з кафедри “Розробка програмного забезпечення” отримали перше міжнародне підтвердження своїх знань!

 

В Комп'ютерній Академії "ШАГ" відбулося вручення міжнародних сертифікатів від всесвітньо відомої компанії Cisco Systems. Цей день - важливий етап навчання та розвитку. 

Cisco Systems - американська транснаціональна корпорація, яка є найбільшим у світі виробником мережевого обладнання, призначеного для обслуговування мереж віддаленого доступу, сервісів безпеки, мереж зберігання даних, маршрутизації і комутації.

Наші студенти успішно освоїли профорієнтаційни курс IT Essentials (Основи інформаційних технологій), що допомагає розвивати вміння та є базою для подальшого навчання та спеціалізації. Навчання відбувалося за програмами та методиками розробленими Міжнародною мережевою Академією Cisco.

Вручений сертифікат підтверджує вміння обслуговувати комп’ютерну техніку, надавати технічну підтримку, працювати з операційними системами та іншим необхідним програмним забезпеченням.

Це вагомий крок для професійного росту та розвитку.

Комп’ютерна Академія “ШАГ” є сертифікованим навчальним центром компанії Cisco. А наші викладачі - сертифіковані інструктори.

 

Це дозволяє готувати фахівців міжнародного класу одразу у Хмельницькому!

 

Отримані сертифікати є результатом роботи та наполегливості студентів. Впевнені, що й складніші програми навчання від компаній Microsoft Corporation та Cisco Systems, які чекають у наступних навчальних блоках, будуть під силу нашим студентам. І вже незабаром вони здобудуть всі потрібні знання та навички, щоб стати професіоналами міжнародного рівня!

 

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності