Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Комп’ютерна академія «ШАГ» в гостях у «Школи успіху-2018»

Заснований за ініціативи Фонду Кличко. Цей проект орієнтований на молодь нової генерації, активних хлопців та дівчат, які з юних років беруть на себе відповідальність за особистий успіх та власне майбутнє.

Представники Комп’ютерної академії «ШАГ» Віталій Іванов та Михайло Кожушко цього року стали спікерами «Школи успіху» та провели лекцію на тему «Актуальність ІТ-індустрії для молоді». Інформаційні технології нині так чи інакше присутні у кожній сфері життя. Вони спроможні спростити побут, перебравши на себе рутинні функції, використовуються в медицині, освіті, логістиці. Завдяки розвитку ІТ-галузі чимало професій сьогодення у майбутньому можуть просто зникнути, тому що ці функції зможуть виконувати машини. Натомість виникає потреба у тих фахівцях, які б могли розробляти програмне забезпечення та керувати роботою машин та роботів. Щомісяця українські ІТ-компанії оприлюднюють близько 3000 нових вакансій, а розробка програмного забезпечення є чи не найпривабливішою сферою зайнятості в країні з економічної точки зору.

Юні слухачі школи успіху із захопленням слухали про те, якими швидкими темпами рухається прогрес, що буде актуальним вже завтра, а що – навпаки, відійде у минуле. Важливо обрати для себе той напрям роботи, який дозволить гідно жити у себе в країні, аби в майбутньому не поповнювати ряди заробітчан, які змушені за кордоном шукати можливість забезпечити себе та свої родини.

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності