Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Комп’ютерна Академія "ШАГ" отримала найвищу нагороду від Cisco Networking Academy

В 2018 році Комп’ютерна Академія ШАГ отримала відразу дві нагороди від Cisco Networking Academy. Крім диплома “Premier + Partner”, який був вручений за внесок в успіх студентів і викладачів, Академія отримала також найвищу нагороду – Certificate of recognition Computer Academy Step as a Premier + Partner in the ASC Rewards Program.

Комп’ютерна Академія ШАГ отримала особливий статус “Premier + Partner” – за надання зразкових послуг спільноті Cisco Networking Academy, а також за підтримку майбутнього покоління творців, які будуть вирішувати глобальні світові проблеми.

 

Компанія Cisco Systems, світовий лідер в сфері інформаційних технологій і передачі даних, вже два десятки років розвиває освіту в IT-сфері в усьому світі.

 

В рамках мережевої академії Cisco компанія співпрацює з навчальними закладами, які готують фахівців з побудови і обслуговування комп’ютерних мереж будь-якого ступеня складності і надійності. Cisco Networking Academy високо цінує досягнення Комп’ютерної Академії ШАГ, яка визнана кращим центром підготовки інструкторів Центральної та Східної Європи. У цьому році робота Академії була удостоєна найвищої нагороди, яку з рук віце-президента Cisco пана Харбріндера Канга прийняв завідувач кафедри “Мережі та кібербезпека” Вадим Ткаченко.

Студенти Комп’ютерної Академії ШАГ мають можливість безкоштовно пройти тестування в рамках Cisco Networking Academy і отримати навчальні та промислові сертифікати, які підтверджують їх кваліфікацію. Студенти і випускники отримують сертифікати CCNA, CCNA Security, IT Essentials і CCNP, які високо цінуються роботодавцями в усьому світі.

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності