Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Як працюють програмісти та чим живуть ІТ-компанії?

Про це дізнались наші студенти-програмісти під час екскурсії в ІТ-компанію Web-Systems Solutions.

 

Нам випала прекрасна можливість зазирнути у професію глибше, отримати відповіді на свої запитання від справжнісіньких профі.

 

Web-Systems Solutions - одна з найуспішніших ІТ-компаній Хмельницького. Ця команда професіоналів створює сайти, мобільні додатки, CRM-системи та інше програмне забезпечення, яке ми використовуємо щодня.

 

Студенти Комп’ютерної Академії “ШАГ” познайомились з компанією та обмінялись контактами. Адже усім потрібні талановиті кадри.

Спочатку відбулась презентація, говорили про історію компанії, напрями роботи, організацію робочого процесу. Також обговорювали особливості IT- сфери, специфіку web-розробки.

 

Далі студенти спілкувались з HR-менеджером Web-Systems Solutions. Наші програмісти дізнались як компанія шукає фахівців, як проходить співбесіда, що важливо при виборі працівників.

Лекторами на заході виступали розробники, проект-менеджери, тімліди. Студенти Академії “ШАГ” дізнались про реальний стан справ в ІТ з перших вуст та отримали відповіді на всі свої запитання.

Важливою темою обговорення стали можливості стажування в компанії та потенційне працевлаштування.

На завершення зустрічі працівники IT-компанії провели екскурсію. Наші програмісти побачили як працюють професіонали, розпитали їх про проекти, ознайомились з умовами роботи.

Ми вдячні за відкритість компанії Web-Systems Solutions. Впевнені, що нові знання та враження будуть стимулом розвиватись для студентів “ШАГ”, а також скерують їх у правильному напрямку.

 

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності