Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

А ви б хотіли мати власний герб? Тепер наші дизайнери зможуть зробити це для вас!

Професіонал має бути готовий до різних замовлень

 

Тому ми запросили голову Хмельницького обласного геральдичного товариства, доцента кафедри культурології ХГПА Ільїнського Валентина Михайловича до Комп’ютерної Академії "ШАГ".

 

Він зустрівся з нашими студентами-дизайнерами та розповів про геральдику - науку про герби.

Студенти дізнались про правила геральдики та принципи створення гербів. Розмовляли про те, як герб може відображати свого власника, який зміст він може нести. Лектор наголосив, що герб має бути актуальним протягом багатьох століть, тому створювати його потрібно ретельно та підбирати вдалі символи.

 

Обговорення сягнуло глибин історії. Студенти дізнались як сформувались традиції герботворення та елементи гербів. Наприклад, герби розміщували на щитах для того, щоб відрізнити закутих в лати лицарів між собою.

Окрім далеких історичних епох, студентам розповіли про сучасну геральдику. Актуальним було питання власноручного створення гербів для установ, компаній, міст та приватних осіб.

Ми впевнені, що така зустріч збагатила наших студентів корисними знаннями та досвідом. Тепер гербом їх не налякаєш, і вони зможуть якісно виконати таке складне замовлення!

Комп’ютерна Академія "ШАГ" щиро вдячна Валентину Михайловичу Ільїнському за те, що ви поділились власним досвідом та знаннями з нашими студентами.

 

Академія "ШАГ" завжди відкрита для співпраці. Ми прагнемо, щоб наші студенти стали обізнаними професіоналами та мали хороші перспективи в професійному житті!

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності