Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

В Україні стартує національний Чемпіонат для вчителів-інноваторів

В Україні стартувала подача заявок на всеукраїнський конкурс Teacher Innovation cup, який створений для підтримки вчителів-інноваторів, які кожного дня змінюють освіту. Це шанс для кожного викладача отримати визнання та фінансову підтримку.

 

Що необхідно для участі: до 16 червня пройти реєстрацію на сайті конкурсу та відправити кейс, який детально описує діяльність вчителя та його інноваційні методи в навчанні дітей.

 

Хто можете подати свої кейси: будь-який вчитель, який застосовує інноваційні освітні практики, створює інноваційні підходи до проведення своїх занять, використовує сучасні технології, змінює систему освіти у своїй школі.

 

Призовий фонд – 150 000 грн. Переможці отримують грошові подарунки та сертифікати на навчання, а також подарунки від партнерів. Оголошення переможців відбудеться 20 липня у Києві.

 

Чемпіонат запроваджений IT Step Academy для підтримки вчителів зі всієї України, а також для надання їм можливості обмінюватися ідеями, знаходити однодумців та змінювати світ разом.

 

Детальна інформація та подача заявок на сайті конкурсу https://teachercup.com.ua/

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності