Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Наш студент, Смотрук Адам, переміг у фотоконкурсі "Різдвяний Хмельницький"!

А також ще 2 наших студенти, Ілля Паращишен та Ілларіон Крупеня, отримали дипломи подяки за участь.

Сьогодні ми мали честь побувати на офіційному нагородженні, під час урочистого відкриття виставки, у приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва.

Свої роботи на розгляд журі могли подавати як професійні фотографи, так і аматори фотомистецтва. Комп`ютерна Академія IT STEP залучила своїх студентів підготувати конкурсні роботи та відправила їх до участі.

Як повідомляють організатори, цьогоріч творчі роботи представили 44 учасники, серед яких 22 юних фотографи, котрі подали до участі в конкурсі 93 фото. Загалом на конкурс подано 236 робіт.

Ми надзвичайно втішені, що саме наш студент здобув переможне, перше місце, у дитячій номінації, і що тепер його фото-робота прикрашає виставку, яка розміщена у залі Хмельницького музею-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56)

                                         Вітаємо, хлопці! Ми вами пишаємося! 

Окрема подяка організаторам, що дарують можливість дітям демонструвати на практиці свої вміння, таланти та знання!

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності