Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Студент Комп’ютерної академії "ШАГ" підкорив Болгарію своїми танцями

У цій танцювальній фієсті брав участь також колектив з Хмельницького. І що найприємніше для нас - у складі цього колективу був студент Хмельницької філії Комп’ютерної Академії "ШАГ" Володимир Бесіда.

Хмельничани виступили дуже вдало, здобувши перші місця з усіх категорій та три кубки. Володимир розповів, що займається танцями вже 6 років. Окрім того, він здобуває майбутню професію, навчаючись за напрямом “Розробка програмного забезпечення”. Так в одній особистості поєднуються діаметрально протилежні риси: креатив у танцях та логіка і слідування чітким алгоритмам у програмуванні. Володимир розповів, що здібності до чітких наук у нього від дідуся, який був конструктором атомних ракет, тому хлопець звик поєднувати у своїй діяльності і фантазію, і логічне мислення.

А ми у свою чергу бажаємо нашому студенту успіхів у навчанні та подальших перемог на паркеті!

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності