Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Робота мрії. Як її отримати?

Кожен студент нашої Академії навчається, щоб здобути прекрасний фах та отримувати задоволення від своєї роботи, а ми - намагаємося мотивувати та давати найактуальніші поради про сферу IT.

 

Саме тому ми розкрили кілька важливих секретів, як успішно працевлаштуватись дизайнеру-початківцю.

 

Про це студентам розповіла наш HR-менеджер Стесенко Катерина. Людина, яка багато років працювала в успішних IT-компаніях, знає зсередини всю “кухню ІТ-компаній”, поділилась власним досвідом, розповіла про сучасні тенденції та реальний стан справ на ринку IТ.

Наші студенти дізнались про:

 

  • особливості роботи в ІТ-компаніях та на фрілансі.
  • найрізноманітніші ефективні способи пошуку роботи.
  • як знайти роботу, коли вакансій немає.
  • як вдало скласти резюме дизайнера.

Вдало пройдена співбесіда - половина шляху до успіху. Саме тому студенти активно обговорювали як привернути до себе увагу, щоб якісно виділитись серед інших претендентів на вакансію. При цьому не забули про специфіку професії, зокрема про особливості технічної співбесіди в комп’ютерному дизайні. Також з’ясували як досягти розвитку та кар'єрного зростання. Говорили ще й про те, як організоване професійне життя дизайнерів. А найважливіше, що лекторка поділилась секретами, як створити собі репутацію та отримати визнання на ринку, адже лише найкращим платять найкраще.

Ми вболіваємо за успіхи наших студентів, тому дбаємо, не лише про технічні вміння та знання, а й про їх професійне майбутнє.

 

Впевнені, що цей досвід допоможе нашим дизайнерам стати успішними, добре заробляти та отримувати задоволення від своєї роботи та життя.



 

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності