Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Найбільша IT-конференція Східної Європи iForum. Відбудеться 23 травня в Києві

11-та конференція iForum відкриє вікно можливостей для численних відвідувачів – цього року організатори очікують понад 12 тис. учасників. 

 

Конференція iForum – це сім основних напрямів з тематичними виступами, які проходять одночасно в декількох залах. Після офіційного відкриття на головній сцені доповіді тривають безперервно протягом усього дня. Цього року в програмі такі напрями:

 

Інтернет-Бізнес, Стартапи / Blockchain, Реклама і Просування, Інтернет-технології, Майбутнє (технології, бізнес, освіта, суспільство), Digital Fun, CRM.

 

Між залами розміщено Експозону зі стендами компаній, а також спеціалізовану територію «Місто Майбутнього». Там можна побачити і випробувати новітні розробки, які вже змінюють наше життя на краще.

 

Три головні факти про iForum:

 

  • iForum – найчисленніша офлайн-конференція в Україні, присвячена інтернету.
  • Щороку iForum об’єднує всіх ключових інтернет-діячів.
  • Найбільші та спеціалізовані українські ЗМІ пишуть про кожний iForum.
Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності