Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Кібербулінг - нова загроза у сучасному світі. Як захистити від цього дітей?

Кіберзлочинність є важливою проблемою сьогодення. Найбільш вразлива категорія - це діти. Тому ми вважаємо своїм обов’язком ділитись знаннями та досвідом з цього питання.

 

23 квітня Комп’ютерна Академія “ШАГ” стала учасником загальноміського семінару на тему “Що робити в ситуації мережевого цькування?”

Цей семінар відвідали шкільні психологи з усього міста. Зустріч відбулась у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Островського. Організатором виступив міський Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Окрім нашої Академії, участь взяли батьківські громадські організації, практикуючі психологи та психотерапевти. Також були присутні юристи, поліція і департамент освіти та науки Хмельницької міської ради.

 

Учасники обговорювали причини виникнення кібербулінгу, те як його попередити та працювати з наслідками.

Наша Академія розповіла про технічну специфіку кібербулінгу та про різні способи інформаційних атак через мережу. Значний інтерес викликала інформація про способи та методики захисту дітей в інтернеті.

Важливим аспектом захисту є узгодження з дитиною правил користування комп’ютером. Крім того, існують технічні засоби батьківського контролю за активністю дітей в інтернеті та фільтри безпечної інформації.

 

На семінарі ми також розглянули способи захисту своїх паролей та особистої інформації. Комп'ютерна Академія "ШАГ" розповіла що робити, якщо відбувся кібербулінг.

 

Важливою темою обговорення було й те, як використовувати сучасні технології та комп’ютерні ігри для розвитку дитини. Ми розповіли слухачам про можливості комп’ютерних технологій та про те, як перетворити дитячі захоплення на корисну справу.

Працівники департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради відмітили нашу доповідь особливою увагою та запросили "ШАГ" сприяти поширенню знань у школах про способи захисту та протидії кібербулінгу.

 

Впевнені, що наші знання та досвід будуть корисними. Тому Академія "ШАГ" залюбки сприятиме розвитку комп’ютерної грамотності у Хмельницькому.

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності