Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Junior Summer Camp – спеціалізований ІТ-табір для дітей 9-15 років

Кожна зміна – це цікавий тематичний напрям, де діти поринуть у світ сучасних технологій

 

Junior Summer Camp – це двотижневий табір за тематичними ІТ-напрямками для дітей 9-15 років. Кожна зміна – це новий напрям, де діти потраплять у світ інновацій та сучасних технологій, будуть створювати свої стартапи, ігри, віртуальні світи, мобільні додатки, навчаться керувати роботами та ще багато цікавого!

 

Обирайте найцікавіший напрям:

 

Зміни на 17 червня – 28 червня

 

  • Бізнес і стартапи (12-15 років).  Розвиватимемо бізнес-ідеї та стратегічне мислення, вчитимемося презентувати свої думки та рекламувати проекти, як готувати бізнес-план та вийти на краудфандінг; аналізуватимемо, як бути лідерами.

  • Голівуд + Youtube (9-15 років). Зрозуміємо як написати сценарій та зняти фільм, як правильно озвучити ролик. Вивчимо секрети режисерської роботи, створення та просування Youtube-каналу.

Зміни на 1 липня – 12 липня

 

  • Битва роботів (9-12 років). Вступ в Arduino, програмування роботів та робо-сумо. Випробовуємо руку-маніпулятор та ультразвукову гітару. Запрограмуємо робота-принтера та сканера штрих-коду.

  • Unity 3D (12-15 років). Освоємо 3D дизайн, а також роботу з програмами: Blender та Unity 3D. Відкриємо секрети теорії ігор, монетизації та доната. Розроблятимемо ландшафти, пересонажів, будинки, живі об'єкти, анімацію та ігрове меню.

А головне - в кінці кожної зміни студенти підготують власні проекти з тематичного напрямку! 

 

Також, окрім цікавих практичних занять, у кожній зміні:

  • екскурсія в ІТ-компанію;
  • професійна англійська та великий теніс; 
  • захоплюючі ігри з роботами: lego-футбол та lego-гонки;
  • розвиваючі майстер-класи, тренінги та інтелектуальні ігри.

 

Junior Summer Camp – це правильне поєднання сучасних технологій, нових знань та відпочинку на свіжому повітрі. Це незабутні враження, корисні навички, нові друзі та насичені канікули, які можна згадувати протягом цілого року!

 

УВАГА, кількість місць у групах обмежена!

Набираємо ЛИШЕ 1 групу на кожну з 4 тем, тому поспішайте забронювати своє місце!

 

Реєстрація та детальна програма за посиланням: ➡ https://khm.itstep.org/junior_computer_camps

 

Детальна інформація за телефонами: 

+38(068) 300-30-09 або +38(063) 481-42-47

Або адресою: вул. Подільська, 93 (2-й поверх)

 

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності