Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Хто найкращий друг маленького ІТ-шника? Звісно - ПІКАЧУ!

Історія про те, як наші студенти створювали власних 3D-покемонів! 

 

Для студентів Комп’ютерної Академії "ШАГ" відбувся майстер-клас зі створення 3D-персонажа. Дітки зробили власні моделі наймилішого покемона у світі - Пікачу!

Малі ІТ-шники познайомились з крутою програмою для професіоналів - 3DS Max. У ній можна створювати різноманітні 3D-фігури, макети, анімацію, малювати оформлення інтер’єру, навіть робити проекти будівель. А наші розумнички робили модель власного покемона, а саме - Пікачу.

Майстер-клас викликав у дітей багато інтересу та запитань. Студенти на практиці спробували свої сили: задавали нові запитання та активно вивчали програму 3DS Max.

Завдяки старанням та наполегливості дітки впорались із завданням! Ми були впевнені, що наші студенти зможуть це краще за всіх ;)

А на завершення, ми підготували подарунки - роздрукували моделі Пікачу на 3D-принтері для кожного учасника майстер-класу! Всі студенти отримали власного покемона!

Дякуємо вам, наші любі, за активність, бажання навчатися та відвідувати наші спеціалізовані для студентів заходи. Не пропустіть анонсів наступних майстер-класів для студентів "ШАГ"!

 

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності