Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Хмельницька філія Комп’ютерної Академії "ШАГ" отримала почесну відзнаку

Нам дуже приємно відзначити, що серед найкращих і найуспішніших – директор Хмельницької філії Комп’ютерної Академії ШАГ - Віталій Іванов. Він став володарем золотої зірочки «Star Manager 2018» за особистий внесок в розвиток нашої філії.

Комп’ютерна Академія "ШАГ" у Хмельницькому розпочала свою роботу в липні 2016 року. За цей час ми навчали професійної освіти та допомогали зі здобуття нової перспективної спеціальності безлічі дорослих груп (вік: 15-55) та нашим маленьким слухачам (вік: 7-14), які суттєво просунулися вперед у професійному розвитку, питаннях комп’ютерної грамотності, графічному дизайні, створені ігор, складані роботів і багато чому іншому.

У кінці минулого року відкрито ще один ТОП-вий професійний курс – «Тестувальник програмного забезпечення»

Число наших студентів продовжує стрімко рости, долучайтеся і Ви! ;)

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності