Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

3 роки навчання - і ось перед нами випускники Малої Комп’ютерної Академії!

Наші студенти Малої Комп’ютерної Академії успішно завершили свій перший, серйозний етап навчання.

 

Щасливі випускники зібрались в останній раз у ШАГ, як студенти Малої Академії.  Разом з дітьми та батьками ми згадували час проведений разом, успіхи та результати студентів. 

 

Неначе вчора наші вихованці розпочали своє навчання, але вже пролетіло 3 роки. Пролетіло як одна мить, зате спогадів та досвіду зібралось на багато років вперед. І, звичайно, з’явились надійні друзі.

 

На випуску ми переглядали роботи студентів. Особливо цікавими були випускні відео студентів, де вони показували своє життя в Академії, жартували та прощались з Комп’ютерною Академією ШАГ.

 

Щасливі випускники отримали дипломи з результатами свого навчання – оцінками за дисципліни та свої проекти.

 

Ми можемо пишатись результатами студентів. 

Ми прощаємося з випускниками лише у якості студентів Малої Комп'ютерної Академії, але не прощаємося, як новими студентами Професійних напрямків освіти. Студенти обрали ІТ своїм майбутнім та починають навчатись професії більш поглибленно та серйозно у Комп’ютерній Академії ШАГ – як програмісти чи дизайнери. 

 

Ми впевнені, що знання, досвід та навички, отримані в Комп’ютерній Академії ШАГ, будуть корисними всім нашим випускникам, допоможуть бути конкурентоспроможними та успішними у сучасному світі.

 

Чекаємо Ваших нових висот та ще крутіших результатів!  

 

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності