Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Програмування - це не лише код. Що ще? Читайте у статті

Про багатовекторність застосування програмістських навиків дізнавалися наші студенти-програмісти, що відвідали масштабне виробництво техніки та електроніки у Хмельницькому. 

 

Нашим студентам пощастило відвідати спеціальну екскурсію в компанію "Реноме", яка займається виготовленням котлів, газосигналізаторів, електроніки та електротехніки.

 

Електричні котли та газосигналізатори мають вбудовані системи (embedded system) - мікропроцесорні модулі з програмним забезпеченням. Це мінікомп’ютери, які здатні виконувати окремі функції. Вони забезпечують автоматизовану роботу техніки, роблять керування пристроями зручним та швидким.

 

Еmbedded system потребують програм, які б забезпечували їхню роботу. Ось тут і потрібна робота програміста.

На екскурсії студенти познайомились з виробничим циклом, побачили як відбувається виготовлення, тестування електроніки та техніки, розглянули асортимент готової продукції.

Обговорювали специфіку програмування вбудованих систем, стандарти програмного забезпечення. Студенти на власні очі побачили умови роботи, дізнались вимоги компанії до програмістів.

Ми вдячні ТОВ "Реноме" за те, що надали нашим студентам-програмістам можливість побачити повний цикл виробництва та програмування електротехніки, ознайомитись з промисловим програмуванням.

Для наших студентів - це новий погляд на свою професію. А чим більше досвіду, чим ширший світогляд людини - тим більше у неї можливостей для розвитку та професійного зростання. Впевнені, що ця екскурсія була корисною для наших програмістів.

Комп’ютерна Академія ШАГ у Хмельницькому завжди відкрита до співпраці з ІТ-компаніями та підприємствами, які потребують ІТ-фахівців. Адже це чудова нагода для студентів отримати досвід, а для компаній - знайти собі працівників.

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності